zastita-od-pozari-evakuacija-spasuvanjeОвие обуки се изведуваат согласно член 24 од Законот за безбедност и здравје при работа и Законот за заштита и спасување. По утврдување на дејноста на работодавачот и можните опасности од пожари и други несреќи се изготвува програма за обуката. Оваа обука мора да е во согласност со планот за заштита и спасување.

За изведување на обуките располагаме со високо стручен искусен кадар, техничка опрема за презентација, широка палета на опрема за демонстрација и сопствена училница со капацитет до 20 лица.

По завршената обука лицата кои ја посетувале добиваат соодветни уверенија.

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.