Почитувани соработници. Од печатење излезе „Прирачник за безбедност и здравје при работа“ од авторот М-р Горан Поповски во кој се сместени коментари на Законот за безбедност и здравје при работа и најголемиот дел од подзаконските акти во оваа област. За повеќе информации посетете го следниот линк:

http://www.akademik.mk/book/prirachnik-za-bezbednost-pri-zdravje-i-rabota

 

Новости

 • Мерење на физички и хемиски штетности во рудник Тораница Крива Паланка

  Нашата посветеност кон партнерство, особено во решавањето на специфични проблеми во делот на безбедност и здравје при работа ја потврдивме

  Повеќе
 • Промоција на новите услуги на ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ

  На 03.10.2014 година на закажаната промоција на која се промовираа новата веб страната, е-билтенот и новите услуги кои ги нудиме

  Повеќе
 • Прирачник за безбедност и здравје на здравствените работници при професионална изложеност на ебола

  Почитувани колеги и пријатели,следејки ја нашата заложба за превентивното дејствување, во соработка со институтот за јавно здравје го поставуваме овој

  Повеќе
 • 1
 • 2

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.