Почитувани колеги и пријатели,
следејки ја нашата заложба за превентивното дејствување, во соработка со институтот за јавно здравје го поставуваме овој pdfприрачник за слободна размена меѓу сите Вас.

Актуелните состојби од вчерашниот ден за можна појава на ебола во Р.Македонија само ни ги убрза плановите за поставување на стручна литература која можете да ја користите.

Ние заедно со професор д-р Елисавета Стикова и тимот од Институтот за јавно здравје на Република Македонија делумно ја завршивме нашата работа. Помогнете ни и Вие овој материјал да стигне до секој здравствен работник со препраќање на линкот до Ваши роднини и пријатели кои работат во здравствениот систем.

Ви благодариме на соработката.

Новости

 • Мерење на физички и хемиски штетности во рудник Тораница Крива Паланка

  Нашата посветеност кон партнерство, особено во решавањето на специфични проблеми во делот на безбедност и здравје при работа ја потврдивме

  Повеќе
 • Промоција на новите услуги на ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ

  На 03.10.2014 година на закажаната промоција на која се промовираа новата веб страната, е-билтенот и новите услуги кои ги нудиме

  Повеќе
 • Прирачник за безбедност и здравје на здравствените работници при професионална изложеност на ебола

  Почитувани колеги и пријатели,следејки ја нашата заложба за превентивното дејствување, во соработка со институтот за јавно здравје го поставуваме овој

  Повеќе
 • 1
 • 2

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.