ВИ ТРЕБА КОНСУЛТАЦИЈА?

Долгогодишното наше искуство укажува на фактот дека на најголемиот дел од компаниите во Р.Македонија им е потребен стратешки партнер во оваа област.

ПРОРИСК - консултантски услуги

ПАКЕТИ НА КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

  5% попуст
  • Договор за консултации
  • Достапност до Web-билтен
  • Неограничен број на совети за безбедност и здравје при работа преку телефон и е-маил*
  Попуст од 5% на сите услуги кои ги нудиме, а не се врзани со законските ограничувања.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Одржана обуката за стручни лица за безбедност при работа и доктори по медицина на труд

  28.11.2014 img1Најавената обука во организација на ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ на тема Изјава за безбедност и проценка на ризик на работно место –практична примена (методи, техники, применливост, значење) се спроведе на 27.11.2014 година во хотел ИМПЕКСЕЛ 2.

  Најавената обука во организација на ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ на тема Изјава за безбедност и проценка на ризик на работно место – практична примена (методи, техники, применливост, значење) се спроведе на 27.11.2014 година во хотел ИМПЕКСЕЛ 2. На обуката присуствуваа 33 лица од реномирани компании во Р. Македонија. Предавачи беа проф. др. Елисавета Стикова доктор по медицина на труд и Борче Стојчевски стручно лице за безбедност при работа. За успешноста на обуката оставаме да проговорат лицата кои беа учесници како и бројот на учесници кои би присуствувале на наредната обука која планираме да ја организираме во месец Февруари наредната година.

  На сите присутни им благодариме на довербата која ни ја укажаа и се надеваме дека истата и понатаму ќе ја оправдуваме со организирање на обуки од ист тип, практични, за реални проблеми и теми кои другите ги избегнуваат.

  За нас

  ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

   

  Контакт

  Тел. 00 389 2 2549 689
  Моб. +389 71 352 450
   

  ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
  Скопје, Р. Македонија
   

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.