ВИ ТРЕБА КОНСУЛТАЦИЈА?

Долгогодишното наше искуство укажува на фактот дека на најголемиот дел од компаниите во Р.Македонија им е потребен стратешки партнер во оваа област.

ПРОРИСК - консултантски услуги

ПАКЕТИ НА КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

  5% попуст
  • Договор за консултации
  • Достапност до Web-билтен
  • Неограничен број на совети за безбедност и здравје при работа преку телефон и е-маил*
  Попуст од 5% на сите услуги кои ги нудиме, а не се врзани со законските ограничувања.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Прирачник за безбедност и здравје при работа

  Почитувани соработници. Од печатење излезе „Прирачник за безбедност и здравје при работа“ од авторот М-р Горан Поповски...

  Почитувани соработници. Од печатење излезе „Прирачник за безбедност и здравје при работа“ од авторот М-р Горан Поповски во кој се сместени коментари на Законот за безбедност и здравје при работа и најголемиот дел од подзаконските акти во оваа област. За повеќе информации посетете го следниот линк:

  http://www.akademik.mk/book/prirachnik-za-bezbednost-pri-zdravje-i-rabota

   

  За нас

  ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

   

  Контакт

  Тел. 00 389 2 2549 689
  Моб. +389 71 352 450
   

  ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
  Скопје, Р. Македонија
   

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.