ВИ ТРЕБА КОНСУЛТАЦИЈА?

Долгогодишното наше искуство укажува на фактот дека на најголемиот дел од компаниите во Р.Македонија им е потребен стратешки партнер во оваа област.

ПРОРИСК - консултантски услуги

ПАКЕТИ НА КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

  5% попуст
  • Договор за консултации
  • Достапност до Web-билтен
  • Неограничен број на совети за безбедност и здравје при работа преку телефон и е-маил*
  Попуст од 5% на сите услуги кои ги нудиме, а не се врзани со законските ограничувања.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Промоција на новите услуги на ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ

  thumb 06.10-.2014-img1На 03.10.2014 година на закажаната промоција на која се промовираа новата веб страната, е-билтенот и новите услуги кои ги нудиме на пазарот присуствуваа 95 наши соработници и пријатели.

  06.10-.2014-img1На 03.10.2014 година на закажаната промоција на која се промовираа новата веб страната, е-билтенот и новите услуги кои ги нудиме на пазарот присуствуваа 95 наши соработници и пријатели.Промоцијата се одржа во М6 едукативниот центар во Скопје со почеток во 11.55 часот. Оваа бројка за нас претставува голема обврска да продолжиме по зацртаните патеки на промоција на безбедноста и здравјето при работа. Им благодариме на сите учесници на промоцијата за довербата и времето кое го одвоија за нас.

  За нас

  ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

   

  Контакт

  Тел. 00 389 2 2549 689
  Моб. +389 71 352 450
   

  ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
  Скопје, Р. Македонија
   

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.